Aveti intrebari? Sunati!
0743.495.713

Grupe

Cursuri engleza copii 3-6 ani

Primii ani de viata sunt cei mai importanti pentru a invata o a doua limba deoarece copiii au o capacitate de invatare uimitoare. Invatarea limbilor straine ajuta copilul sa-si dezvolte abilitatile lingvistice si sa castige incredere si respect de sine. Pentru ei a invata o limba este un proces natural, o capacitate innascuta.
Copiii vor invata limba engleza printr-o modalitate simpla, prin joc, prin asocierea a ceea ce vad cu ceea ce aud si repeta instinctiv. Jocul nu este doar o activitate distractiva, ci si o sursa extraordinara de invatare atunci cand in cadrul acesteia sunt incorporate elemente educationale.
Prin incurajarea copiilor sa vorbeasca, sa se joace, sa cante si sa interactioneze unii cu ceilalti in limba studiata, intr-un mod natural si placut, ii ajutam sa exerseze vorbitul, ascultatul, citittul si scrisul fara sa simta ca sunt invatati.
Pentru noi e important ca elevii sa invete cu placere.
Copilul dumneavoastra invata limba informal si cu toate simturile, prin jocuri, cantece, miscare, pictura si mai presus de toate distractie. Accentul este pus pe intelegerea limbii si vorbind liber. Datorita acestei metode copiii vor putea sa poarte conversatii simple in limba engleza si sa inteleaga povestiri scurte.
Copiii invata gramatica de baza intuitiv si este consolidata cu jocuri speciale si exercitii. Regulile de citire, scriere si gramatica se adauga in functie de varsta si nivel.

Cursuri engleza copii peste 7 ani

Vorbirea libera in limba engleza este un obiectiv principal al cursurilor noastre, alaturi de consolidarea gramaticii. Prin numeroasele noastre jocuri de conversatie elevii vor putea in curand sa comunice instinctiv in limba engleza. Gramatica este explicata in detaliu si consolidata cu multe jocuri si exercitii. Ajutam la eliminarea lacunelor din cunostintele de baza, in timp ce inhibitiile despre vorbirea unei noi limbi sunt reduse treptat. Comunicarea, ascultarea si intelegerea sunt practicate intr-un mod distractiv si fara presiune.

Cursuri engleza adulti si seniori

Engleza face parte din viata de zi moderna, ne permite sa intelegem lumea si ajuta la largirea orizonturilor noastre. La locul de munca, pe Internet sau atunci cand calatorim, limba engleza deschide usile si ofera un nou impuls.